Scroll Top
Strada Banul Antonache 40-44, București 011665

Recuperare medicală

TRATAMENT CONSERVATOR MODERN

Recuperare medicala – o specialitate aparte în ortopedie, care stabilește și personalizează strategia de tratament conservator. Kinetoterapia, fizioterapia și infiltrațiile articulare fac parte din tratamentul ortopedic conservator, fiind cel mai des recomandate ca tratament de primă intenție, în urma evaluării clinice și imagistice.

La Ortopedicum, serviciile de diagnostic și tratament sunt centralizate, astfel încât evoluția tratamentului poate fi urmărită îndeaproape de toți specialiștii implicați, iar progresul tău va fi evaluat permanent de medici și de kinetoterapeuți.

Vei avea astfel acces la un tratament cu adevărat personalizat, care îți oferă maximum de șansă pentru recuperare, în cel mai scurt timp. Rezultatele cele mai bune se obțin atunci când medicul ortoped, kinetoterapeutul, medicul de recuperare medicală și pacientul fac echipă pentru tratarea afecțiunii. Comunicarea interdisciplinară este esențială în reușita tratamentului și în asigurarea calității actului medical, iar tu, ca pacient, ești corect informat și inclus în lanțul decizional al procesului de vindecare.

Avem astfel toate atuurile pentru a reuși tratamentul conservator, iar opțiunile chirurgicale de tratament vor fi expuse în cazul în care acesta nu mai aduce beneficii.

La ORTOPEDICUM, deciziile de schimbare a strategiei terapeutice se iau în echipa interdisciplinară formată din medic ortoped supraspecializat în tratarea afecțiunii specifice, medic specialist recuperare medicală, medic specialist radiolog, kinetoterapeut și pacient.

Dragoș Luscan

Kinetoterapeut și preparator fizic, supraspecializat în recuperarea locomotorie a sportivilor.

Fie că este vorba de tratament conservator sau de o intervenție chirurgicală minim invazivă, la ORTOPEDICUM pacientul este implicat activ în procesul decizional, făcând parte din echipă.

Programează
o consultație!

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.