Scroll Top
Strada Banul Antonache 40-44, București 011665

Despre noi

SUPRASPECIALIZARE
ȘI EXPERTIZĂ INTERNAȚIONALĂ

ORTOPEDICUM este format dintr-o clinică de ortopedie supraspecializată asociată unui centru modern de recuperare musculo-scheletală.

Lansat în 2021, ORTOPEDICUM aduce în același loc, pentru prima dată în România, chirurgi ortopezi români cu formare profesională și supraspecializare îndelungată în centre internaționale de referință, precum și medici specialiști în recuperare, medicină sportivă și kinetoterapeuți de renume.

Datorită supraspecializării membrilor echipei, ORTOPEDICUM este și centru second opinion în ortopedie, recuperare medicală sau medicină sportivă pentru cazuri complexe, care nu găsesc tratamente adecvate în alte clinici din România sau din regiune.

„ORTOPEDICUM este un concept unic in ortopedia românească: îmbină supraspecializarea medicală cu expertiza internațională validată științific, precum și cu rutina chirurgicală supracalificată pe care chirurgii ortopezi din echipa noastră o practică.” Dr. Ion-Andrei Popescu, co-fondator ORTOPEDICUM

SPECIALIȘTI CU FORMARE INTERNAȚIONALĂ

ORTOPEDICUM aduce în același loc experți confirmați internațional în domenii supraspecializate din sfera ortopediei, precum chirurgia umărului, chirurgia genunchiului, chirurgia gleznei și piciorului, medicină sportivă și kinetoterapie.
Experții ORTOPEDICUM au formare internațională, au o rutina chirurgicală supraspecializată și fac parte din rețele si societăți profesionale care susțin supraspecializarea în medicină, oferindu-ți astfel acces la cele mai noi tratamente și tehnologii din domeniul ortopediei.

„Un pacient informat este pe jumătate vindecat”: ca pacient, la ORTOPEDICUM ești corect informat la fiecare etapă terapeutică și inclus în actul decizional al procesului de vindecare.  

Comunicarea interdisciplinară este esențială în asigurarea calității actului medical și a reușitei tratamentului: deciziile asupra strategiei terapeutice se iau în echipa formată din medic ortoped supraspecializat în tratarea afecțiunii specifice, medic specialist recuperare medicală, medic specialist radiolog, kinetoterapeut și pacient.

Chirurg specialist ortoped, supraspecializat în chirurgia de revizie, artroscopică și protetică a umărului și a membrului superior.

Chirurg specialist ortoped, supraspecializat în chirurgia complexă, artroscopică și protetică, a genunchiului.

Chirurg specialist ortoped-traumatolog, supra specializat în chirurgia Gleznei și Piciorului

Supraspecializat în chirugia ortopedică pediatrică complexă a membrului inferior, șold, genunchi și picior/gleznă.Supraspecializat în chirurgia patologiei neuromusculare și corecția deformităților.

Medic specializat în medicină sportivă cu competențe în ecografie musculoscheletală și infiltrații articulare.

Chirurg ortoped-traumatolog, supraspecializat în chirurgia reconstructivă și protetică a șoldului.

Kinetoterapeut și preparator fizic, supraspecializat în recuperarea locomotorie a sportivilor.

Parteneri

Colaborăm cu spitale private de top din România, dotate la cele mai înalte standarde internaționale, cu tehnologie modernă. 

Programează
o consultație!

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.