Scroll Top
Strada Banul Antonache 40-44, București 011665
Genunchi
ARTICULAȚIA GENUNCHIULUI

Genunchiul este cea mai mare articulație din corpul nostru și cea care este supusă celei mai mari presiuni, fiind astfel susceptibilă unor leziuni variate. Articulația genunchiului face posibile mișcări de îndoire, întindere sau rotire, însă este important să rămână stabilă.

Datorită greutății corporale proprii și a utilizării constante, genunchiul, ligamentele, tendoanele și meniscurile sunt expuse la sarcini extreme și, prin urmare, sunt foarte sensibile la leziuni. Activitățile fizice solicitante și sportul pot crește și mai mult riscul de rănire și pot contribui la uzură.

MAXIMUM
DE ȘANSĂ
PENTRU TINE
01.
DIAGNOSTIC CORECT
Primul pas spre vindecare este indicația corectă de tratament, hotărâtă împreună cu ortopedul supraspecializat.
02.
TRATAMENT MODERN
Ești pe cele mai bune mâini, de la tratamente conservatoare, la artroscopie și chirurgie deschisă. Totul la nivel de excelență.
03.
RECUPERARE ASISTATĂ
O echipă multidisciplinară îți monitorizează evoluția în fiecare etapă, iar tu ești mereu corect informat.
ORTOPEDIE SUPRASPECIALIZATĂ

Chirurgia genunchiului

Dr. Dragoș Popescu este supra-specializat în domeniul artroscopiei genunchiului, realizând diferite procedee artroscopice precum ligamentoplastii simple sau multiple, transplante sau implante de menisc, tratament de cartilaj cu tehnici avansate.

În plus, Dr. Popescu deține o amplă experiență în protezarea genunchiului în proteze unicompartimentale și totale, cât și în revizia acestora. Este adeptul recuperării rapide după o protezare a genunchiului – Fast-Track Recovery.

Dr. Popescu este  singurul chirurg ortoped din România cu experiență specifică pentru tratarea artrozei precoce unicompartimentale folosind implantul Atlas® sau protezele artroscopice HemiCap®, inovații de ultima oră în domeniu.

dr dragos popescu ortopedicum (1)

Dr. Dragoș Popescu

Chirurg ortoped-traumatolog, supraspecializat în chirurgia complexă, artroscopică și protetică a genunchiului

CE TRATĂM?

Printre cele mai frecvente probleme ale articulației genunchiului se numără ruptura de ligament, ruptura de menisc, luxația de rotulă, tendinita rotuliană, leziunile de cartilaj și gonartroza, precum și dureri articulare nespecifice. 

cum tratăm?

Chirurgii surpraspecializați din echipa Ortopedicum au experiență îndelungată, folosesc metode de diagnostic de ultimă generație și au acces la o gamă largă de metode de terapie conservatoare pentru a te ajuta să te recuperezi rapid. Atunci când este indicată chirurgia, prima opțiune va fi o metodă minim invazivă, precum artroscopia de genunchi.

Programează
o consultație!

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.