Strada Banul Antonache 40-44, București 011665

Ortopedie supraspecializată

umăr

Tratament ortopedic, chirurgia reconstructivă și protetică a umărului sau artroscopie de umăr: reinserție tendoane coafa rotatorilor, stabilizare umăr dislocat.

Mână și cot

Tratamentul afecțiunilor de uzură, traumatice și degenerative ale mâinii, cotului și pumnului cu tehnici reconstructive avansate.

genunchi

Tratamente nechirurgicale, protezare și procedee artroscopice – ligamentoplastii, transplante sau implante de menisc, tratamente de cartilaj.

șold

În curând.

gleznă și picior

În curând.

coloana vertebrala

În curând.

Chirurgii surpraspecializați din echipa ORTOPEDICUM au experiență îndelungată, folosesc metode de diagnostic de ultimă generație și au acces la o gamă largă de metode de terapie conservatoare pentru a te ajuta să te recuperezi rapid. Atunci când este indicată chirurgia, prima opțiune va fi o metodă minim invazivă, precum artroscopia de umăr sau de genunchi.

Ai în fiecare moment siguranța că vei primi maximum de expertiză, pentru maximum de șansă de vindecare, chiar și atunci când este vorba de o suferință fizică acută sau de o suferință cronică.
UMĂR

Umărul este cea mai complexă articulație din corpul uman, integritatea sa și a funcției sale fiind asigurată de buna funcționare a mușchilor, tendoanelor, oaselor și ligamentelor.

Umărul se păstrează stabil și funcțional datorită interacțiunii ligamentelor, capsulei și straturilor de mușchi, acest principiu special de construcție permițându-i o mare mobilitate.

Ce tratăm?

MÂNĂ ȘI COT

Mâna și cotul fac parte dintr-o zonă anatomică în care se află o serie de structuri nobile intricate, mobile și fixe, precum nervii, tendoanele, vasele de sânge și scheletul, toate complexe din punct de vedere anatomic și funcțional.

Managementul patologiilor la acest nivel necesită un know-how aparte și foarte specializat, astfel încât chirurgia mâinii a devenit o disciplină separată în cadrul chirurgiei ortopedice.

Ce tratăm?

genunchi

Genunchiul este cea mai mare articulație din corpul nostru și cea care este supusă celei mai mari presiuni, fiind astfel susceptibilă unor leziuni variate. Articulația genunchiului face posibile mișcări de îndoire, întindere sau rotire, însă este important să rămână stabilă.

Datorită greutății corporale proprii și a utilizării constante, genunchiul, ligamentele, tendoanele și meniscurile sunt expuse la sarcini extreme și, prin urmare, sunt foarte sensibile la leziuni. Activitățile fizice solicitante și sportul pot crește și mai mult riscul de rănire și pot contribui la uzură.

Ce tratăm?

Printre cele mai frecvente probleme ale articulației genunchiului se numără ruptura de ligament, ruptura de menisc, luxația de rotulă, tendinita rotuliană, leziunile de cartilaj și gonartroza, precum și dureri articulare nespecifice.

Programează
o consultație!

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.