Scroll Top
Strada Banul Antonache 40-44, București 011665
Ortopedia Pediatrică

Nimic nu este mai prețios decât zâmbetul unui copil și al părintelui după o intervenție efectuată cu succes. Odată cu creșterea copiilor avem puterea de a le influența dezvoltarea fizică și emoțională a acestora. Acesta este rolul părinților dar câteodată întâmpinăm probleme ale aparatului locomotor ce necesită ajutorul unui specialist.

Ortopedia copilului este esențială în dezvoltarea normală a oricărei ființe și poate influența pozitiv întreaga viață a viitorului adult. Dacă ortopedia pediatrică era în trecut văzută impreună cu alte specialități chirurgicale pediatrice, în sisteme medicale performante, aceasta este o supraspecializare la ortopedia și traumatologia adultilor, împrumutând de la această specialitate o multitudine de metode de tratament.

După cum în chirurgia ortopedică a adulților în țările dezvoltate, tendința ultimelor 3 decenii, este de a crea supraspecialiști în anumite segmente musculo-scheletale (umăr, cot, genunchi, picior și gleznă etc), aceasta este tendința și în specialitatea de Ortopedie Pediatrică.

MAXIMUM
DE ȘANSĂ
PENTRU TINE
01.
DIAGNOSTIC CORECT
Primul pas spre vindecare este indicația corectă de tratament, hotărâtă împreună cu ortopedul supraspecializat.
02.
TRATAMENT MODERN
Ești pe cele mai bune mâini, de la tratamente conservatoare, la artroscopie și chirurgie deschisă. Totul la nivel de excelență.
03.
RECUPERARE ASISTATĂ
O echipă multidisciplinară îți monitorizează evoluția în fiecare etapă, iar tu ești mereu corect informat.
Ortopedia Pediatrică

Dr Darius Rad este medic specialist Ortoped Pediatru și Ortoped Traumatolog cu o vastă experiență în managementul patologiei diverse de natură congenitală, dobândită sau traumatică a copilului.

El practică Ortopedia și Traumatologia Pediatrică ca și Consultant în cadrul Spitalului Universitar Regional de Traumă Majoră din Southampton, Marea Britanie.

Este singurul membru român, cu drepturi depline, în cadrul Societății de Ortopedie Pediatrică din Marea Britanie (BSCOS) în cadrul căreia este și membru în comitetul executiv (Webadmin si Chair of the Publicity committee). Este membru cu drepturi depline al Asociației Britanice de Ortopedie (BOA) și al Societății Britanice a Chirurgiei Tetraparezei Spastice (BSSCP).

Dr Rad este și membru activ al Societății Europene de Ortopedie Pediatrică (EPOS) în cadrul căreia este membru în comitetul executiv, în funcția de Chair of the website committee.

Dr Rad este cadru didactic în cadrul AO UK, organizație internațională de prestigiu în cadrul Ortopediei-Traumatologiei, fiind invitat ca îndrumător la cursurile organizate în Marea Britanie.

De asemenea, Dr Rad activează ca Trustee (membru al comisiei de administrație) în cadrul organizației non profit, Cerebral Palsy Sport, al cărei activități promovează bunăstarea copiilor cu dizabilități locomotorii și incluziunea lor în activități sportive.

darius1-removebg-preview

Dr. Darius Rad

Supraspecializat în chirugia ortopedică pediatrică complexă a membrului inferior, șold, genunchi și picior/gleznă. Supraspecializat în chirurgia patologiei neuromusculare și corecția deformităților.

Programează
o consultație!

    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.